Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد احمدزاده به تمجید از کادر مدیریتی ملوان پرداخت.

طرفداری- محمد احمدزاده به تشریح آخرین وضعیت ملوان پرداخت.

به گزارش مهر، محمد احمدزاده درباره اولتیماتوم فیفا به باشگاه ملوان برای پرداخت طلب ۴۰۰ میلیون تومانی پاشنکو (دروازه بان سابق تیم ملوان) گفت:

مسئولان باشگاه بخصوص پژمان نوری و مازیار زارع شرایط را به سمتی می برند که امیدوارم کار به کسر امتیاز نکشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا همین الان هم پژمان و مازیار باشگاه را به بهترین شکل ممکن مدیریت کرده اند.
از همان ابتدای کار این دو، هیچکس تصوری از مدیریتشان نداشت.

وی افزود:

کسانی که از بیرون شاهد اتفاقات ملوان بودند فکر می کردند مازیار و پژمان یک روز، یک هفته یا نهایتاً یک ماه بیشتر دوام نمی آورند و ملوان به گِل می نشیند ولی این آقایان کاری کردند استثنایی و تیم را به بهترین شکل حفظ کردند. حالا هم از این چالش بزرگ خارج می شویم.

سرمربی تیم فوتبال ملوان خاطرنشان کرد:

پژمان و مازیار در کار مدیریتشان اشتباهی نداشته اند. به نظرم آنها با این وضعیت مالی وحشتناک، باید به عنوان مدیران نمونه لیگ انتخاب شوند.

احمدزاده در خصوص اینکه چرا مطالبات پاشنکو در سال های گذشته پرداخت نشده است؟ یادآور شد:

هر مدیری به ملوان می آمد، می گفت پول پاشنکو را پرداخت می کنیم. حتی این اواخر می گفتند پولش را پرداخت کرده ایم. آنها کارشان را روزمره پیش می بردند و با دروغ سر مردم کلاه می گذاشتند. هواداران که از اتفاقات داخل باشگاه خبر نداشتند. بالاخره بدهی باید پرداخت شود وگرنه شرایط سخت تر می شود.

وی گفت:

ملوان از گذشته بدهی های زیادی دارد. همین الان آقای دراگان اسکوچیچ سرمربی تیم ملی (که سابقه کار در تیم ملوان را دارد) رقم بالایی از ملوان طلب دارد. امیدوارم ایشان حالا که سرمربی ایران است، به ملوان کمک کند و به ما تخفیف یا زمان بدهد. مازیار و پژمان در همین فصل بخش زیادی از بدهی های گذشته را پرداخت کرده اند تا جایی که حتی پنجره نقل و انتقالات باشگاه را باز کردند.

سرمربی تیم فوتبال ملوان ادامه داد:

از اینکه می بینم بازیکنانی مثل پژمان و مازیار در فاصله یک سال بعد از خداحافظی از دنیای بازیگری در عرصه مدیریت هم موفق هستند، لذت می برم. برایم جالب است که آنها خودشان را سریع با مدیریت و بحران تیمداری تطبیق دادند و به بهترین شکل کار کردند. معلوم شد استعداد آنها فقط مختص داخل زمین نبوده است.

احمدزاده درباره شرایط شهر انزلی بعد از شیوع ویروس کرونا اظهار کرد:

شرایط شهر انزلی نسبت به ۱۰، ۱۵ روز گذشته بهتر شده است. یکی از افرادی که خیلی به شهر کمک کرد دکتر بابک صیاد است که مسئول پزشکی تیم ملوان هم هست. ایشان زحمات زیادی برای انزلی کشید و باید از وی تشکر کرد.

منبع: طرفداری

کلیدواژه: محمد احمدزاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۵۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر ارتباطات: اینترنت به سرعت نور می‌رسد / امیدوارم تا پایان سال، چند برند جدید موبایل ایرانی داشته باشیم

عیسی زارع‌پور، امروز در حاشیه برگزاری جلسه هیئت دولت درباره پیشرفت پروژه فیبر نوری گفت: «ما در حوزهٔ ارتباطات ثابت، پروژه فیبر نوری را دنبال می‌کنیم و درحال‌حاضر بیش از یک‌سوم کشور تحت پوشش قرار گرفته است. فردا شاهد پروژه فیبر نوری منازل و کسب‌وکارهای استان قم و شش شهرستان آن خواهیم بود تا به اینترنت پرسرعت و باکیفیت دسترسی پیدا کنند».

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از زومیت، او گفت که با این اقدام، آمار پوشش فیبر نوری در کشور به ۷٫۵ میلیون خانوار می‌رسد و افزود: «برنامه ما این است که امسال این رقم را به حداقل ۱۴ میلیون خانوار برسانیم، به‌طوری‌که حداقل دوسوم شهرهای کشور تحت پوشش فیبر نوری قرار بگیرند».

وزیر ارتباطات برنامه دیگر وزارتخانه متبوع خود را تبدیل این میزان پوشش به اتصال دانست: «تک‌تک خانه‌های مردم را به فیبر نوری متصل کنیم. امیدواریم امسال آمار اتصال‌ها به پنج برابر برسد».

فیبر نوری به چه دردی می‌خورد؟

«شفاف بگویید، فیبر نوری چه دردی از مردم دوا می‌کند؟» زارع‌پور در جواب این سؤال از سوی یکی از خبرنگاران، وعده‌های پیشین را درباره افزایش سرعت اینترنت تکرار کرد و توضیحاتی درباره کارکرد فیبر نوری داد: «از سال‌ها پیش در ارتباطات ثابت از سیم مسی استفاده می‌شد. مرکز مخابرات به هر خانه دو زوج سیم مسی می‌رساند و برای خانه‌ای ده واحدی این رقم به ۲۰ سیم می‌رسید. استفاده از این نوع سیم باعث می‌شود در مسیرهای بین‌شهری کابل‌های هزار زوجی سیم مسی داشته باشیم که هم ظرفیت محدودی دارند و سرعتی که به مردم می‌دهد از ۱۶ مگابیت بر ثانیه بیشتر نیست و هم اینکه هرچه فاصله از مرکز مخابراتی دورتر باشد، کیفیت اینترنت پایین‌تر می‌آید. علاوه بر این‌ها سیم‌های مسی به دلیل ارزش‌شان مقصد سرقت هستند. فیبر نوری همهٔ این مشکلات را حل می‌کند».

او با اشاره به ضخامت بسیار کم تار فیبر نوری و ظرفیت بالای انتقال اطلاعات از طریق آن تا هزاران برابر اضافه کرد: «دنیا به این سمت پیش رفته است که زیرساخت‌های ارتباطی خود را به فیبر نوری منتقل کند تا محدودیت سرعت برداشته می‌شود. با این کار، سرعت اینترنت می‌رسد به سرعت نور. روی همین بستر می‌شود داده‌ها را با سرعت نور منتقل کرد. ما در شهرهایی که فیبر نوری راه‌اندازی شده تا هزار مگابیت بر ثانیه، سرعت ارائه کرده‌ایم. الان میانگین سرعت‌مان در کشور ۱۰ است و با فیبر نوری تقریباً ۱۰۰ برابر می‌شود و انقلابی در حوزهٔ ارتباطات صورت می‌گیرد».

تعداد سایت‌های 5G تا آخر سال به ۵ هزار می‌رسد

وزیر ارتباطات سپس از افزایش تعداد سایت‌های 5G به بیش از ۱۵۰۰ مورد تا هفته آینده خبر داد و گفت: «در موضوع ارتباطات موبایل، توسعه ارتباطات نسل پنجم را در دستور کار قرار داده‌ایم. هدف‌گذاری‌مان این است که تعداد سایت‌های 5G تا آخر امسال به بیش از ۵ هزار سایت برسد».

او درباره تمهیدات وزارت ارتباطات برای پوشش دور دوم انتخابات هم توضیح داد: «در دور قبل انتخابات، همهٔ امکانات وزارت ارتباطات، اپراتورها و دستگاه‌های مرتبط را بسیج کردیم تا شاهد ارتباطات پایدار باشیم. بیش از ۹۹ درصد پوشش داشتیم، حتی در نقاط دورافتاده روستایی که با هلیکوپتر صندوق رأی را بردند، دسترسی به شبکه وجود داشت. این اتفاق بسیار بزرگی است که ما با این گستره جغرافیایی، با بیش از ۴۰ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار و ۷۰ هزار روستا در کشور در کل توانسته‌ایم چنین پوششی را در سالیان گذشته ایجاد کنیم».

امیدوارم امسال چند برند جدید گوشی ایرانی معرفی شود

زارع‌پور همچنین درباره جزئیات «مأموریت مشترک» وزارت ارتباطات و فناوری و وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) گفت: «کار مشترکی بین ما و وزارت صمت دنبال می‌شود تا بتوانیم بخشی از نیاز کشور به تلفن همراه را از طریق تولیدکنندگان داخلی تأمین کنیم. الان شرکت‌هایی آمده‌اند و دارند کارشان را انجام می‌دهند و امیدوارم که امسال چند برند جدید ایرانی هم داشته باشیم. وجود این چند برند نشان می‌دهد که ما دنبال انحصار نیستیم. تولیدکننده‌ها حتماً باید محصولی را تولید کنند که با نمونه‌های مشابه خارجی قابل‌رقابت باشد تا مردم در یک بازار رقابتی انتخاب کنند و با طیب خاطر این کار را انجام دهند».

او در ادامه درباره رقابت‌پذیر بودن گوشی‌های تولیدی در ایران با نمونه‌های خارجی گفت:‌ «باید کیفیت گوشی‌هایی که تولید می‌شود بالا باشد و قیمتش پایین باشد تا در این بازار رقابتی بتوانند فضایی برای خودشان فراهم کنند و گوی سبقت را از نمونه‌های مشابهی که در بازار وجود دارد ببرند. وگرنه درهرصورت ما به دنبال این هستیم که کالای باکیفیت به دست مردم برسد».

زارع‌پور در آخر سؤالی درباره ممنوعیت واردات گوشی را این‌طور جواب داد: «ما برای ممنوعیت واردات گوشی برنامه‌ای نداریم اما باید به نیاز ضروری مردم و وابستگی آن‌ها به تلفن همراه از طریق تولید یک محصول باکیفیت و با قیمت مناسب پاسخ داد».

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904344 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • زارع‌پور: ارائه ۵۰۰ خدمت دولتی ، هوشمند شده است
  • وزیر ارتباطات: اینترنت به سرعت نور می‌رسد / امیدوارم تا پایان سال، چند برند جدید موبایل ایرانی داشته باشیم
  • وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ۷ شهر استان قم فردا تحت پوشش فیبر نوری قرار می‌گیرند
  • ۷ شهر استان قم فردا تحت پوشش فیبر نوری قرار می‌گیرند
  • زارع‌پور: ظرفیت پهنای باند کشور دو برابر شده است
  • زارع‌پور: ظرفیت پهنای باند کشور حدود دو برابر شده است
  • ملوان از شکست خانگی گریخت
  • استقلال یک - پرسپولیس یک در سن سیروس!
  • عملیات نجات ملوان با گل یک پرسپولیسی
  • تارتار لباس فرار بزرگ را پوشید! (عکس)